Overgordijnen, vitrage en inbetween

Overgordijnen

Een overgordijn op maat zorgt voor een gezellige en warme uitstraling van uw interieur. En niet te vergeten: privacy. Voor de slaapkamer kunt u kiezen voor een verduisterende stof, ter bevordering van de nachtrust. Heeft uw favoriete stof uit onze collectie geen blackout (verduisterend) effect, dan kunt u altijd kiezen voor een 100% verduisterende voering, zo wordt de keuze gigantisch! Ook niet onbelangrijk: door de geluiddempende werking van textiel draagt een gordijn bij aan een goede akoestiek.

De wijze van ophangen is eindeloos, van muur tot muur, van plafond tot vloer, of bovenkant raam tot vensterbank, u kunt het allemaal kiezen. Qua plooien ook: enkele plooi, vlinderplooi, wavegordijn, of u kiest voor een gordijn met inslagringen op een roede. Dan zijn er nog verschillende rails en roedes in een aantal kleuren. Kortom: wilt u iets unieks, stel het dan zelf samen.

Vitrages

Vitrages zijn dunne, doorzichtige gordijnen. Deze verminderen de inkijk overdag, en filteren het daglicht. Vitrage is geen zonwerend product en geeft in mindere mate privacy dan een overgordijn. De afwerking, plooien en fournituren zijn nagenoeg hetzelfde als die van overgordijnen. We hebben talloze varianten vitrage. Van licht tot donker en van zeer dun tot dik geweven.

Inbetween

De naam zegt het al: een inbetween zit tussen overgordijnen en vitrages in. Het haalt meer daglicht weg dan vitrage overdag, maar geeft minder privacy dan overgordijnen ‘s avonds. Dat ligt aan de textuur van de inbetween. Wat betreft figuren en/of bedrukkingen ondergaat een inbetween bewerkingen die ook worden toegepast bij overgordijnen. Qua afwerking, plooien en fournituren zijn de keuzes hetzelfde als bij overgordijnen en vitrages.


Al met al hebben we in onze showroom honderden stoffen in duizenden kleuren. Niet gek dus als u niet direct kunt kiezen. Van uw drie favoriete stoffen kunnen we een kleurstaal aanvragen, dit kost u niets en geeft u de mogelijk om thuis de kleuren bij uw interieur af te stemmen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.