Werkwijze

Werkwijze Particulieren

Voorop staat dat we pas tevreden zijn als u dat bent. Het begint bij een uitgebreid advies tijdens een bezoek in onze showroom. Waar u ook voor komt, we vertellen u graag waar u rekening mee moet houden. Wanneer we samen het juiste product hebben gevonden, maken we een meetafspraak thuis. Aan de hand van alle verzamelde gegevens ontvangt u van ons binnen 3 werkdagen een offerte met daarbij onze algemene voorwaarden.

Op het moment dat we de offerte ondertekend hebben ontvangen, gaan we uw producten bestellen en plannen we een afspraak in voor het uitvoeren van de opdracht. In de meeste gevallen komt Bas alleen bij u thuis, in enkele gevallen neemt hij een collegastoffeerder mee. U kunt er op vertrouwen dat wij alleen werken met vakkundige mensen.

Na oplevering ontvangt u onze factuur (in sommige gevallen heeft u daarvoor al een aanbetaling gedaan, meestal niet, we bespreken dit altijd van tevoren). Mochten er onverhoopt toch puntjes zijn die we na moeten lopen, dan geven wij snel thuis! Want zoals we al begonnen: Voorop staat dat we pas tevreden zijn als u dat bent.

  • Heeft u nog vragen/opmerkingen/verbeterpunten?
  • Zijn er redenen waarom we bovenstaande in uw situatie anders aan moeten pakken?
  • Krijgt u een nieuwbouwhuis en wilt u op basis van tekeningen alvast een offerte laten maken?
  • Heeft u waterschade en mogen we een offerte voor de verzekering maken voor het vervangen van de vloer?
  •  Zijn we hierboven tóch nog een vraag vergeten?

Contact ons dan vast even, het liefst alvast met zoveel mogelijk informatie, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord!

Werkwijze Projecten

De werkwijze voor projecten verschilt per product en situatie. U kunt ons het beste even alle benodigde gegevens mailen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!