Plissés en DUETTE®

Plissés

Een plissé is een geplisseerde stof die vrijwel voor elk raam kan worden geplaatst, van serre tot dakraam. Kleuren, stoffen en breedtes zijn zeer variabel.

  • Een transparantie plissé zorgt ervoor dat het zicht naar buiten behouden blijft. Dit betekent dus ook dat ‘s avonds inkijk van buiten wel mogelijk is. Een transparante plissé heeft geen zonwerende werking.
  • Een semi-verduisterende plissé waarborgt de privacy terwijl het toch een beetje licht doorlaat. De zonwering is beperkt.
  • Een verduisterende plissé is wel zonwerend. Ze sluiten volledig af en overdag komt er geen licht naar binnen.
rijkaart zonnelux plisse DUETTE®
Foto’s: Zonnelux

DUETTE®

DUETTE® hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter binnen. Het is het beste product qua binnenzonwering. Ook DUETTE® zijn verkrijgbaar in transparante, semi-verduisterende en verduisterende varianten.

Plissés en DUETTE® zijn een goede oplossing voor ramen met bijzondere vormen. Rond, puntig, driehoek… Plissés kunnen bijna alle ramen bedekken! Kies voor het top/down systeem wanneer u wilt spelen met lichtinval en de mate van privacy. Of kies voor een dubbele plissé in het day/night systeem: een transparante plissé als ‘vitrage’ en een verduisterende doek als ‘overgordijn’. En dat alles in één subtiele bak.

rijkaart zonnelux plisse DUETTE®
Foto’s: Zonnelux

Wij meten uw product tot op de millimeter, offertes en bestellingen brengen we daarom niet uit op basis van tekeningen of zelf opgemeten maten.


 Wij werken voornamelijk met de volgende merken: