Sheerlight Shades

Met trots kunnen wij u vertellen dat ook de prachtige Sheerlight Shades van Zonnelux tegenwoordig tot onze collectie behoren. Leuk, want dit vindt u zeker niet overal! Een Sheerlight bestaat uit twee transparante dunne lagen stof, met daartussen horizontale banen. Door deze unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles, waardoor u een mooi, ongehinderd zicht naar buiten houdt.

De lichtregeling werkt dus hetzelfde als bij een horizontale jaloezie, maar nu met extra eigenschappen; een Sheerlight werkt namelijk zowel isolerend als geluiddempend.

Bovendien worden uw vloer en meubels beschermt tegen verkleuring vanwege de sterk UV-filterende werking. De stoffen uit de collectie zijn gemaakt van 100% polyester, dus sterk, duurzaam, maar ook uitermate geschikt in vochtige ruimtes.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze showroom om de kleuren en stoffen te bekijken en voelen. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte Sheerlight!

rijkaartstoffering zonnelux sheerlights
Foto: Zonnelux

Wij meten uw sheerlight shade tot op de millimeter, offertes en bestellingen brengen we daarom niet uit op basis van tekeningen of zelf opgemeten maten.


Wij werken voornamelijk met de volgende merken: