Shutters

Met de toevoeging van Zonnelux shutters in onze collectie halen we een van de meest sfeervolle raamdecoratie in huis. Shutters zijn uitermate functioneel; je bepaalt zelf de lichtinval en mate van privacy met het bedienen van de lamellen.

Uniek aan de shutters van Zonnelux is dat de productie in eigen beheer is. Ondanks het feit dat de shutters op maat gemaakt worden is de levertijd een stuk korter dan bij vele andere merken. Dit komt mede doordat de productie van Zonnelux niet plaatsvindt in het verre oosten.

Omdat de shutters op maat gemaakt worden, is er voor vrijwel elke raamsituatie een passende oplossing, ook voor bijvoorbeeld ronde- of boogramen. De lak is UV-bestendig en waterdragend, dus ook nog milieuvriendelijk.

Het proces van meten tot monteren van shutters bevat een paar extra stappen in vergelijking met andere raamdecoratie. Wanneer we bij u komen meten en alle opties doornemen, ontvangt u daarna een tekening van iedere shutter die geproduceerd gaat worden. Pas na controle en akkoord wordt de productie in gang gezet. Mede vanwege deze methode is onze keuze op shutters van Zonnelux gevallen. Zowel voor u als voor ons is dit een extra stukje veiligheid dat we natuurlijk graag aanbieden.

U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te komen bekijken. Zo zijn er 3 soorten hout, verschillende lamelbreedtes, tientallen standaard gelakte kleuren en zelfs de mogelijkheid om de shutters in een gewenste RAL-kleur af te laten lakken. Maar ook qua model keuze genoeg; railsystemen, bedieningslatten en verborgen scharnieren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

rijkaartstoffering zonnelux shutters
Foto: Zonnelux
rijkaartstoffering zonnelux shutters
Foto: Zonnelux

Wij meten uw shutters tot op de millimeter, offertes en bestellingen brengen we daarom niet uit op basis van tekeningen of zelf opgemeten maten. Een offerte met de totaalprijs ontvangt u samen met de tekening. Voor die tijd kunnen we u wel de prijzen per vierkante meter doorgeven en meerkosten van de eventuele extra opties. Het meten en monteren luistert nauw en kan dus op geen enkele wijze door een andere partij dan Zonnelux of Rijkaart Woning- en Projectstoffering worden uitgevoerd.


Wij werken voornamelijk met de volgende merken: