Forbo’s Bulletin Board

Maak kennis met BULLETIN BOARD; een prikbord op rol, gemaakt van natuurlijke materialen, geschikt voor talloze toepassingen.

De eigenschappen

Gedachten wissel je uit door ze op de muur te prikken. BULLETIN BOARD is door de unieke samenstelling extreem flexibel, gripvast en brokkelt bij intensief gebruik niet af. En wanneer je van gedachten verandert, dan sluiten de gaatjes na het verwijderen van de pins ook weer gewoon. BULLETIN BOARD is leverbaar in rollen tot 28 m lang en 1,22 m breed (enkele kleuren zelfs in 1,83 breed), waardoor het mogelijk is om grotere muuroppervlakken te bekleden, zoals in een vergaderruimte of gang.

De toepassingen

Je ziet het product regelmatig op kantoren, scholen en ziekenhuizen. De verklaring hiervoor is dat BULLETIN BOARD geen stof aantrekt en anti-bacteriostatische eigenschappen heeft. Hierdoor is het een praktische en gezonde oplossing in klaslokalen, voor de steeds wisselende kindertekeningen. Ook in de gezondheidssector, waar een wenskaartje boven het ziekenhuisbed veel goeds kan doen, biedt BULLETIN BOARD een praktische en hygiënische oplossing. Voor een duurzame en moderne kantooromgeving kan het product ook goed toegepast worden op scheidingswanden en/of meubelstukken. En hoe heerlijk klinkt het voor de kinderkamer? Prik maar raak!

De samenstelling

BULLETIN BOARD wordt gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. De combinatie van geoxideerde lijnolie, hars en fijn gemalen kurk geeft het product zijn flexibiliteit en veerkracht en zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid.

BULLETIN BOARD in het kort

Tot slot een kleine opsomming:

  • Het natuurlijke prikbord
  • Veerkrachtig en flexibel
  • Hygiënisch en bacteriostatisch
  • Duurzaam en sterk
  • Veelzijdig en kleurrijk
  • Praktisch en eenvoudig
  • Met respect voor het milieu

Interesse?

Is BULLETIN BOARD iets voor bij u thuis of op het werk? U bent van harte welkom in onze showroom voor uitgebreid vakkundig advies.